Minestrone met ravioli
bonen en savooiekool
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 55 gram cannellinibonen
- 100 gram gekleurde wortelen
- 0.5 eetlepel(s) olijfolie
- 100 gram pompoenravioli
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 100 gram savooie kool
- 35 gram tomatenpuree
- 1.5 theelepel(s) vloeibaar bouillonblokje
- 400 milliliter water
- 110 gram cannellinibonen
- 200 gram gekleurde wortelen
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 200 gram pompoenravioli
- 1 stuk(s) rode ui
- 200 gram savooie kool
- 70 gram tomatenpuree
- 3 theelepel(s) vloeibaar bouillonblokje
- 800 milliliter water
- 165 gram cannellinibonen
- 300 gram gekleurde wortelen
- 1.5 eetlepel(s) olijfolie
- 300 gram pompoenravioli
- 1.5 stuk(s) rode ui
- 300 gram savooie kool
- 105 gram tomatenpuree
- 4.5 theelepel(s) vloeibaar bouillonblokje
- 1200 milliliter water
- 220 gram cannellinibonen
- 400 gram gekleurde wortelen
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 400 gram pompoenravioli
- 2 stuk(s) rode ui
- 400 gram savooie kool
- 140 gram tomatenpuree
- 6 theelepel(s) vloeibaar bouillonblokje
- 1600 milliliter water
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Gemaksbox Familie
Vanaf 49.00 per weekTip!
De ravioli is vers voor ons gemaakt en heeft daardoor een wat kortere houdbaarheid. Eet als het even kan dit recept dus als eerste deze week!
Inkoper Marta
Bereidingswijze
Snijd de wortel in kleine blokjes van 0,5 x 0,5 cm. Snipper de ui. Snijd de savooiekool in parten en snijd de parten in repen van 2-3 cm breed.
Verhit de olie in een soeppan en bak de groenten 5 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee. Voeg het kokende water en de bouillonblokjes toe en breng de soep aan de kook.
Voeg de ravioli toe als de soep kookt en zet het vuur laag.
Doe de bonen in een zeef, spoel ze af en laat uitlekken. Voeg ze toe aan de soep. Warm de soep nog een 2 minuten door. Proef en breng eventueel verder op smaak met peper en zout. Serveer in diepe borden.