Sobanoedels met kip
Vlees

Sobanoedels met kip

paksoi en champignons

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 80 gram champignons
  • 1 eetlepel(s) ketjap manis
  • 120 gram kipfiletblokje(s)
  • 0.5 stuk(s) paksoi
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 5 milliliter sesamolie
  • 80 gram sobanoedels
  • 1 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
  • 160 gram champignons
  • 2 eetlepel(s) ketjap manis
  • 240 gram kipfiletblokje(s)
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 1 stuk(s) rode ui
  • 10 milliliter sesamolie
  • 160 gram sobanoedels
  • 2 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
  • 240 gram champignons
  • 3 eetlepel(s) ketjap manis
  • 360 gram kipfiletblokje(s)
  • 1.5 stuk(s) paksoi
  • 1.5 stuk(s) rode ui
  • 15 milliliter sesamolie
  • 240 gram sobanoedels
  • 3 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
  • 320 gram champignons
  • 4 eetlepel(s) ketjap manis
  • 480 gram kipfiletblokje(s)
  • 2 stuk(s) paksoi
  • 2 stuk(s) rode ui
  • 20 milliliter sesamolie
  • 320 gram sobanoedels
  • 4 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.00 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Houd de in stukken gesneden bladeren van de paksoi apart en roerbak eerst de stukjes steel. Voeg het gesneden blad pas op het laatst toe en roerbak kort tot het net geslonken is. Zo blijft de paksoi knapperig en behouden de bladeren hun mooie groene kleur.

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de paksoi in stukken van 2 cm. Snijd de ui in dunne partjes en de champignons in plakjes.

Stap 2

Verhit een scheutje olie in een wok en bak de kip in ongeveer 5 minuten gaar. Neem uit de wok.

Stap 3

Verhit opnieuw een scheutje olie in de wok en roerbak eerst de ui, voeg na 2 minuten de champignons toe en na weer 2 minuten de paksoi en een flinke scheut ketjap. Roerbak nog 3 minuten. Voeg de kip toe en warm nog een minuutje door.

Stap 4

Kook ondertussen de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe terug in de pan. Meng er de sesamolie en de rest van de ketjap door.

Stap 5

Verdeel de noedels over kommen of diepe borden. Schep er de groenten en kip op. Bestrooi met de sesamzaadjes en serveer.