Udon noedels met 'black garlic' kalkoen
Vlees

Udon noedels met 'black garlic' kalkoen

paksoi en champignons

  • 25 min bereidingstijd

Ingrediënten

-
+
  • 80 gram champignons
  • 120 gram kalkoenfilet black garlic
  • 0.5 eetlepel(s) ketjap manis
  • 0.5 stuk(s) paksoi
  • 5 milliliter sesamolie
  • 80 gram udon noedels
  • 0.5 stuk(s) ui
  • 1 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
  • 160 gram champignons
  • 240 gram kalkoenfilet black garlic
  • 1 eetlepel(s) ketjap manis
  • 1 stuk(s) paksoi
  • 10 milliliter sesamolie
  • 160 gram udon noedels
  • 1 stuk(s) ui
  • 2 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
  • 240 gram champignons
  • 360 gram kalkoenfilet black garlic
  • 1.5 eetlepel(s) ketjap manis
  • 1.5 stuk(s) paksoi
  • 15 milliliter sesamolie
  • 240 gram udon noedels
  • 1.5 stuk(s) ui
  • 3 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes
  • 320 gram champignons
  • 480 gram kalkoenfilet black garlic
  • 2 eetlepel(s) ketjap manis
  • 2 stuk(s) paksoi
  • 20 milliliter sesamolie
  • 320 gram udon noedels
  • 2 stuk(s) ui
  • 4 theelepel(s) zwarte sesamzaadjes

Geen superverse ingrediënten meer missen?

Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.

Gemaksbox Familie

Vanaf 49.50 per week
Bekijk & bestel box Bestel box

Tip!

Houd de in stukken gesneden bladeren van de paksoi apart en roerbak eerst de stukjes steel. Voeg het gesneden blad pas op het laatst toe en roerbak kort tot het net geslonken is. Zo blijft de paksoi knapperig en behouden de bladeren hun mooie groene kleur.

Chef Colette

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe terug in de pan. Meng er de sesamolie en eventueel een scheutje ketjap door.

Stap 2

Snijd ondertussen de paksoi in stukken van 2 cm. Snijd de ui in dunne partjes en de champignons in plakjes.

Stap 3

Verhit een scheutje olie in een wok en bak de kalkoen in black garlic marinade in ongeveer 5 minuten gaar. Neem uit de wok.

Stap 4

Verhit opnieuw een scheutje olie in de wok en roerbak eerst de ui, voeg na 2 minuten de champignons toe en na weer 2 minuten de paksoi en een scheut ketjap. Roerbak nog 3 minuten. Voeg de kalkoen toe en warm nog een minuutje door.

Stap 5

Verdeel de noedels over kommen of diepe borden. Schep er de groenten en kalkoen op. Bestrooi met de sesamzaadjes en serveer.