Tagliatelle Ciliegino
met Syrische grillkaas
- 25 min bereidingstijd
Ingrediënten
- 80 gram Syrische grillkaas
- 25 gram geraspte kaas
- 1 teentje(s) knoflook
- 175 milliliter passata
- 8 gram pesto
- 75 gram tomaatjes
- 0.5 stuk(s) ui
- 125 gram verse tagliatelle
- 100 gram wortel
- 160 gram Syrische grillkaas
- 50 gram geraspte kaas
- 2 teentje(s) knoflook
- 350 milliliter passata
- 16 gram pesto
- 150 gram tomaatjes
- 1 stuk(s) ui
- 250 gram verse tagliatelle
- 200 gram wortel
- 240 gram Syrische grillkaas
- 75 gram geraspte kaas
- 3 teentje(s) knoflook
- 525 milliliter passata
- 24 gram pesto
- 225 gram tomaatjes
- 1.5 stuk(s) ui
- 375 gram verse tagliatelle
- 300 gram wortel
- 320 gram Syrische grillkaas
- 100 gram geraspte kaas
- 4 teentje(s) knoflook
- 700 milliliter passata
- 32 gram pesto
- 300 gram tomaatjes
- 2 stuk(s) ui
- 500 gram verse tagliatelle
- 400 gram wortel
Geen superverse ingrediënten meer missen?
Kies ook voor deze box en ontvang iedere week alle ingrediënten om 3 smaakvolle recepten mee te koken.
Seizoensbox Vega
Vanaf 19.50 per weekBereidingswijze
Snipper de ui en knoflook. Was de wortel en snijd in dunne plakjes. Fruit alles samen in een koekenpan met wat olie tot de ui glazig is.
Snijd de tomaatjes in helften, voeg toe aan de pan en bak voor ongeveer 2 minuten op hoog vuur mee.
Voeg de passata en pesto toe aan de pan en laat op laag vuur ongeveer 15 minuten rustig pruttelen. Kook ondertussen water met een beetje zout voor de pasta.
Snijd de grillkaas in stukjes van ongeveer 1x1 centimeter en bak de grillkaas in een koekenpan tot ze lekker bruin aan de buitenkant zijn. Voeg de grillkaas de laatste 7 minuten toe aan de tomatensaus, samen met wat peper en zout.
Kook de verse pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet vervolgens af en vang wat kookvocht op. Voeg de pasta toe aan de saus en meng lekker door, samen met de geraspte kaas. Voeg eventueel één of meerdere lepeltjes kookvocht van de pasta toe, om de saus smeuïger te maken.
Serveer de pasta en Buon Appetito!